BABYMASSAGE, NIEUW AANBOD!

19 augustus 2019

Babymassage, nieuw aanbod!

NIEUW AANBOD op onze locatie! 
Babymassage met Rebecca Walgers.
Rebecca verteld: De komst van een baby is life-changing. Alles staat op zijn kop. Je relatie kan hierdoor anders aanvoelen, je werk, familie, schommelende hormonen en gebrek aan nachtrust. Het hoeft niet zo te gaan, maar uit eigen ervaring weet ik hoe het anders kan. Ik kan mezelf goed voorstellen dat juist in deze fase van je/jullie leven het lastig is om soms dicht bij jezelf te blijven. Volg je de meningen van anderen of volg je je eigen flow? Wat heb jij nodig? En je baby?

Door middel van Baby Massage leg je een belangrijke fundament; geborgenheid, vertrouwen en veiligheid. De lijst van voordelen van Baby Massage is lang. Een deel daarvan is; goed voor gezondheid, doorbloeding, darmkrampjes en vooral de hechting tussen ouder en kind samen. En vooral een een rust en geniet moment. Kortom, heel waardevol en mooi om te geven.

Door mijn ervaring en kennis kan ik naar je luisteren en invoelen, zodat je doet wat goed voelt voor JOU & BABY.

Aanbod:

In deze 3 Daagse Cursus leer je de Shantala Baby Massage plus hoe je holistisch kan pulsen (een zachte behandelwijze die gericht is op het rustig en natuurlijk in beweging brengen van het lichaam). We binnen met een paar Yin Yoga oefeningen. Selfcare voor moeder/vader is net zo belangrijk! Yin yoga is zacht en rustig. Na afloop is er tijd voor koffie thee en wat lekkers. Op de 4e dag gaan we een boswandeling maken in het Mastbos.

In het kort:

Deze cursus bestaat uit 4 ochtenden, waarvan 3 in de praktijkruimte zijn. En 1 ochtend wandelen we in het fijne Mastbos. Dit is een cursus voor ouder en baby samen. Baby's vanaf 6 weken. Na de cursus krijg je een handout van de Shantala Baby massage. Ik bied nazorg, je kunt mij bereiken om eventueel te sparren waar je eventueel tegen aan loopt. Inclusief koffie thee en wat lekkers.

Investering: 125 Euro incl btw.

Wanneer? Woensdag 9.30 tot 10.45 uur

Waar? Ons Verloskundig Huis, Evert spoorwaterstraat 45, Breda

Wanneer? 4 - 11 - 18 September ( op locatie) en 25 September in het Mastbos

Zie ik je dan?