ONS TEAM

De praktijk bestaat uit een hecht team van 4 verloskundigen. Ervaring, kennis en vakmanschap worden gebundeld om optimale veilige zorg te bieden. Wij bieden een avondspreekuur aan, hierdoor is er altijd een geschikt moment om naar ons spreekuur te komen.

Lotte

Lotte

Verloskundige

"Wat heb ik toch een fijn beroep! Het blijft oprecht genieten om de groei en geboorte van een kindje te mogen aanschouwen. Ik ben geboren en getogen in Breda, getrouwd en heb drie dochters en een zoon, Meintje, Klaasje, Brecht en Truus. Naast mijn werk als verloskundige ben ik voorzitter van de coöperatie van verloskundigen in Breda en omstreken."

Sanne

Sanne

Verloskundige

"Wat een fantastisch mooie ervaring voor mij om deze bijzondere periode in jouw leven van zo dichtbij mee te maken en met jullie te mogen delen! Vanaf 2007 werk ik met veel plezier in onze praktijk. De praktijk voelt voor mij zo goed omdat wij samen een warm team vormen dat op een erg fijne manier met elkaar en met onze cliënten omgaat. Samen met Maurice en onze zoontjes Mees, Juul & Benja woon ik in Teteringen."

Anouk

Anouk

Verloskundige

"Begin 2010 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding. Hierna heb ik korte tijd voor verschillende praktijken gewerkt, waarna ik vervolgens bij ons Verloskundig Huis terecht ben gekomen. Als team zijn we erg hecht, dit maakt het erg fijn om hier te werken. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en onze zoontjes Mink en Boet in de wijk de 'Waterdonken' in Breda. Het is geweldig om verloskundige te mogen zijn! De bijzondere ervaringen tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed die je met mensen mag delen zijn erg bijzonder. Ik hoop je snel een keer tegen te komen in je zwangerschap!"

Yvet

Yvet

Verloskundige

"Opgegroeid op de boerderij zie ik al jaren nieuw leven om mij heen ontstaan. Ik wist dan ook al snel dat ik later verloskundige wilde worden. Het wonder van de natuur gecombineerd met het contact van mensen, maakt dat ik mijn beroep vol liefde en plezier uitvoer. Samen met mijn man, dochter Sam en onze hond Storm woon ik in Teteringen"

Evelyne

Evelyne

Assistente

Wat is het ontzettend fijn om als assistente bij deze leuke praktijk te werken! Samen met mijn man en zoontje woon ik het mooie dorpje Sleeuwijk. Ik weet nog heel goed hoe spannend en bijzonder ik mijn eigen zwangerschap vond en ik vind het onwijs leuk dat ik nu jullie zwangerschappen ook een klein beetje mag meemaken! Naast mijn werk als assistente heb ik een eigen studio voor vormgeving, websites en teksten www.studio-etc.nl. Jullie zullen mij tegenkomen op woensdag en vrijdag aan de telefoon of in de praktijk. Tot snel!

Sara

Sara

Assistente

"Met mijn vriend en zoontje (2014) woon ik in de Haagse Beemden.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als draagconsulent. Ouders kunnen bij mij terecht voor voorlichting over het ergonomisch dragen van hun kindje met een draagdoek of draagzak. (Neem gerust een kijkje op www.mamagroen.nl)
Naast deze uit de hand gelopen hobby heb ik een hele fijne plek gevonden bij ons Verloskundig Huis als assistente! Het voelt echt als een cadeautje om hier te mogen werken."

side image pin pin
quote

Ik wist niet wat ik van de bevalling kon verwachten, zo spannend die laatste weken afwachten. Toen ons meisje geboren werd in het warme bad van Origine, was ik intens trots en gelukkig. Duizend maal dank voor de fijne begeleiding!