BABYMASSAGE

NIEUW op onze locatie! 
Babymassage met Rebecca Walgers.

De komst van een kindje is echt life changing! Hoe fijn als je dan even in alle rust qualitytime kunt hebben met je baby en ondertussen ervaringen kunt delen met andere ouders?

💚 Is je baby 6 weken of ouder?
💚 Wil je echt een moment samen?
💚 Behoefte om op een andere manier contact maken met je baby, zonder woorden?
💚 Thema naar keuze

Baby' s kunnen nog niet praten, maar begrijpen al wel heel veel. Energetisch pakken ze al veel op. Je kunt op allerlei manieren communiceren en verbinden, een daarvan is massage. Massage werkt zonder woorden. Dit is puur op gevoel. 

Groepslessen babymassage zijn op woensdagochtend op de hoofdlocatie van onze praktijk. Rebecca neemt jou en je kindje in een kleine groep mee in de wereld van babymassage. In een ongedwongen sfeer leer je technieken om je kindje te masseren en contact te maken. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om ervaringen te delen binnen de groep.

In het kort:

- Woensdagochtend van 9.30 tot ongeveer 10.30

- 4 lessen van ongeveer 90 min

- Inclusief Natuurlijke Olie

- Koffie / Thee en wat lekkers

- Handout van de Shantala Baby Massage

- Investering: 87 Euro

Het kan zijn dat je baby tijdens de cursus gaat huilen, wil slapen of drinken, dit is geen probleem! Volg hierin het ritme van je baby. Een gemiddelde massage duurt ongeveer 15 a 20 min. Soms kan 5 min masseren al heel effectief en waardevol zijn. 

TIP: Ben je aanvullend verzekerd dan wordt de babymassage cursus in veel gevallen vergoed via de zorgverzekering van moeder.

Wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar info@rebeccawalgers.nl of kijk op www.rebeccawalgers.nl